LCHF-ruokaa: Viljapossun kyljykset, parsakaalimousse ja voissa haudutettu pinaatti

Viljapossun kyljykset, parsakaalimousse ja voissa haudutettu pinaatti

Tässä hiljattain julkaisin ruokaohjeen viljapossun kyljyksille, parsakaalimousselle ja voissa haudutetulle pinaatille. Possun valmistus ja kastike pohjautuivat Anna Hallénin keittokirjasta LCHF-husmanskost bongattuun ohjeeseen. Ohje oli mitä täydellisintä ja makoisinta LCHF-ruokaa.

Parsakaali on erinomainen vaihtoehto mm. perunalle ja riisille ja niiiin paljon maukkaampi! Parsakaalimoussen valmistaa helposti ja sen maku vaan paranee jääkaapissa toisin kuin esim. perunamuusin.

Ohjeen löydät gurmee.netistä.

Mainokset
Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: